Κυριακή, Νοεμβρίου 03, 2013

Έκλειψη είναι θα περάσει (?)







Γράφει: Διάττων Αστέρας.

Τα Συμπαντικά  Φαινόμενα του Νοεμβρίου είναι τα εξής δύο: Η Νέα Σελήνη και η Ετήσια Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό την 3η Νοεμβρίου και η Πανσέληνος στον Ταύρο την 17η του μήνα.

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στην Παρθένο, την έκλειψη στον Σκορπιό, και τις διάφορες συνόδους που λαμβάνουν χώρα αυτές τις μέρες μη νομίζετε πως είναι και εύκολο να συγκρατηθείτε!!! Νεύρα, παράπονα και λίγη πεσμένη λίμπιντο ε θα την βάλει την φωνούλα του το ταίρι σας. Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, μέσα από τα παράπονα θα βγουν και αλήθειες που θέλουν προσοχή.




ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν είστε φίλοι του ποδοσφαίρου θα το πω καθαρά ποδοσφαιρικά, άμυνα μέχρι τις 22 του Νοέμβρη με τους μεσοεπιθετικούς σε επιφυλακή. Μην υπογράψετε τίποτε τώρα και δείτε τι είδους διακανονισμούς έχετε κάνει με Δημόσιο, Τράπεζες, Εφορίες, Ασφάλειες. Πρακτικότητα και ηρεμία σε όλα. Δώστε λίγο παραπάνω βάρος σε υγεία και διατροφή.



ΤΑΥΡΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Ότι απωθημένο έχετε κρατήσει μέχρι τώρα θα το βγάλει στην επιφάνεια η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής στον άξονά σας. Τώρα θα δείτε το μάλλον σκληρό πρόσωπο του Κρόνου για τις επιλογές σας στο να ωραιοποιήσετε μια σχέση. Είναι καλό να προχωρήσετε σε μια εκ βάθρων ενδοσκόπηση και να αναρωτηθείτε είναι αυτό που θέλετε? Ή μήπως καλύπτετε δικές σας ανασφάλειες



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πως λέμε τα πάνω κάτω?? Ακριβώς αυτό θα συμβεί αυτές τις μέρες. Τα δεδομένα θα γίνουν ζητούμενα και τα ζητούμενα δεδομένα. Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου προσοχή στους πάντες και τα πάντα… Αν κάτι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε ας γίνει από τις 5 του Νοέμβρη που αβαντάρει λίγο η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω .





ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτές τις μέρες θα φέρεστε περισσότερο ως Καρκίνοι παρά ως Δίδυμοι και αυτό διότι η έκλειψη σας επηρεάζει στο να εστιάσετε τι ζητάτε εσείς από μια σχέση και όχι η σχέση από εσάς, με αποτέλεσμα να γίνεστε κυκλοθυμικοί. Προσέξτε τι ακριβώς λέτε, πως και σε ποιον διότι οι σχέσεις αγαπητοί φίλοι δεν είναι δεδομένες, αν αυτό το θεωρείτε πως πρέπει να συμβαίνει, δηλαδή πως όλοι και όλα είναι δεδομένα τότε θα πρέπει να επανεξετάσετε.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν θα πω πως δεν θα έχετε αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες, δεν θα πω πως δεν θα έχετε αρκετές καθυστερήσεις και ανατρεπτικές καταστάσεις, όχι δεν θα το πω. Αυτό που θα πω είναι πως πρέπει να υπάρχει ένα κλίμα συνεννόησης σε ότι λέτε και ότι κάνετε αλλιώς την κάτσατε την βάρκα. Θα ήταν φρόνιμο να μην κάνετε καμία σοβαρή κίνηση και πρόταση σε ότι αφορά την δουλειά σας. Δώστε λίγο περισσότερο βάρος στην υγεία σας αυτές τις μέρες γιατί τα ψυχοσωματικά καιροφυλαχτούν.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Ότι κρύψατε στο καβούκι σας το κρύψατε φίλοι Καρκίνοι, η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή στο Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σας, βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματα, τα απωθημένα, τα κρυμμένα μυστικά. Τα ψέματα τελείωσαν και έρχεται ο πανεπόπτης Κρόνος να σας δείξει πως οι σχέσεις που βασίζονται στην εξάρτηση τελειώνουν εδώ.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναγκαστικά εδώ πρέπει να δουλέψει το καβούκι και να κρύψετε καλά σκέψεις και θεωρίες για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας που σας λέει «περίμενε» και ανασκουμπωθείτε δια παν ενδεχόμενο.





ΛΕΩΝ



ΕΡΩΤΑΣ: Βγάλτε τον Λέοντα που κρύβεται μέσα σας διότι τούτη Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζωδιακό σας σταυρό και απαιτεί την προστασία του έτερου ήμισυ. Κάντε ότι μπορείτε για να δώσετε σιγουριά και ασφάλεια στον/στην αγαπημένο/νη σας γιατί αν κάτι πάει τώρα στραβά θα το μετανιώνετε μετά συνέχεια.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πυρά πανταχόθεν δέχεστε αυτές τις μέρες στη δουλειά, στην καριέρα και σε ότι έχει να κάνει με την τσέπη σας. Μη μασάτε όμως, είπαμε, βγάλτε τον Λέοντα που κρύβετε μέσα σας και θα κατατροπώσετε τους πάντες και τα πάντα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Για όλα τα ζώδια θα είναι δύσκολες οι καταστάσεις αυτές τις μέρες, πόσο μάλλον για εσάς που τα θέλετε όλα στην εντέλεια και σπαστικά τακτικά. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και πέστε όσο μπορείτε στα βαθιά της ανεξάντλητης αγάπης που καραδοκεί, ακόμα και αν θελήσετε να ξαναζεστάνετε την σχέση σας. Την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων σας, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες - διάστημα στο οποίο μπορεί να σας ευεργετήσει.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τώρα ναι ζόρικα αργότερα όμως εσείς θα χαμογελάσετε… αυτό να το θυμάστε κάθε φορά που μέσα σε αυτές τις μέρες όλα θα δείχνουν πιεστικά και ασύμβατα με εσάς.





ΖΥΓΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Ζήλιες, πάθη, λάθη και λάθος αξιολόγηση προσώπων και καταστάσεων που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, έρχονται και ρίχνουν πετραδάκια στο παράθυρο των αναμνήσεων σας. Και εκεί που λέει κανείς πως βάλατε λίγο μυαλό αρχίζετε τα παιχνίδια εξουσίας και τα κάνετε μαντάρα, ποιος φταίει μετά??? Από αυτή και μόνο την συμπεριφορά έρχεται η άρνηση από το πρόσωπο του αντίθετου φύλλου και όχι για κάτι άλλο.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια που θα ακούσετε ή που θα πείτε εσείς στον εαυτό σας για να ωραιοποιήσετε μια κατάσταση. Το λάθος παραμονεύει και εσείς είστε έτοιμοι να το κάνετε.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Αν είναι κάτι καλό θα δείξει από μόνο του στα ερωτικά, εσείς έχετε κάτι που τα άλλα ζώδια θα πλήρωναν για να το αποκτήσουν, ένστικτο αλάνθαστο, ο Κρόνος κάνει την δουλειά του καλά, αλλά και το ένστικτό σας δουλεύει μόνο υπέρ σας. Οτιδήποτε τώρα τελειώσει είναι για καλό και για τίποτε άλλο



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν θέλετε να τελειώσετε μια συνεργασία τώρα είναι ο καταλληλότερος καιρός να το πράξετε, σας βοηθά η έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας. Αν πάλι θέλετε αυτές τις συνεργασίες τότε προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και, αν είναι απαραίτητο, να ρίξετε τα μούτρα σας. Υπομονή γιατί από την Τρίτη 5/11 η Αφροδίτη μπαίνει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας Αιγόκερο, όπου θα μείνει για 4 μήνες. Σε αυτό το διάστημα θα ευνοήσει τις επαφές και τις δημόσιες σχέσεις σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Προσέχω για να έχω αυτό θα είναι το μότο σας αυτές τις μέρες. Κάτι τα κουτσομπολιά κάτι σου είπα μου είπες θα έχετε μια μικρή αναστάτωση αν και μεταξύ μας είστε οι πλέον τυχεροί μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό που επικρατεί στο Σύμπαν.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω, αυτές τις μέρες θα είναι αρετές για εσάς. Επίσης δεν εμπιστεύομαι εύκολα είναι μια πρόταση που θα σας πάει πολύ αν την δοκιμάσετε. Αφήστε λίγο το χρόνο να κυλήσει όχι για πολύ και θα δείτε πως όλα θα είναι υπέρ σας.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Μια πάνω μια κάτω τα ερωτικά σας. Λίγο υπομονούλα από την έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα των ερωτικών σας . Από την άλλη, η Αφροδίτη μπαίνει από την Τρίτη στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες. Εκεί θα μπορείτε να πείτε με συγκρατημένη σιγουριά πως θα εκτονώνετε το πάθος και την αγάπη σας.




ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βίρα τα πανιά και μάινα την πλώρη αυτό επιτάσσει η Ηλιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής, ευτυχώς να λέτε. Παρόλο που επικρατεί ο κακός χαμός εσείς καταφέρνετε και βρίσκετε και λύσεις και βάζετε στόχους που με την δουλειά που μόνο εσείς ξέρετε να ρίχνετε θα τους επιτύχετε.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Θυμωμένη μαζί σας η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται την Κυριακή στο Σκορπιό, τόσο καιρό θεωρούσατε πως έχετε το πάνω χέρι αλλά ο παππούς Κρόνος έρχεται να σας δείξει το αντίθετο. Πρέπει να δείτε τα λάθη που κάνατε και να συνειδητοποιήσετε πως όλα εδώ που γίνονται δεν είναι με το μέρος σας. Πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια και δείχνουν πως τα χειριστήκατε λάθος



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, η εβδομάδα μας δείχνει το πρόσωπο της κούρασης και της έντασης. Οι συνεργάτες δείχνουν να μην καταλαβαίνουν πως έχετε και όρια και σας φορτώνουν με επιπλέον καθήκοντα. Δείτε όμως εσείς στο τέλος θα ανταμειφθείτε για την σκληρή δουλειά και όχι όσοι λούφαζαν. 


ΙΧΘΥΕΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Υπομονή μέχρι την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες. Όλο και κάτι όμορφο και γλυκό θα φέρει. Να ξέρετε πως αν τώρα νιώθετε ανταγωνιστικοί και κάπως περίεργοι είναι γιατί ο Άρης είναι απέναντί σας. Αν είστε συγκρατημένοι και συγκροτημένοι θα δείτε πως όλα θα περάσουν πιο ήρεμα.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εδώ θέλουμε λίγη ψυχραιμία και όχι σπασμωδικές κινήσεις γιατί θα έχουμε και πολλές καθυστερήσεις και πολλές αναβολές. Μαζέψτε λίγο τα λουριά της υπεροψίας σας και σηκώστε μανίκια από Δεκέμβρη και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα