Κυριακή, Νοεμβρίου 10, 2013

Τα άστρα τραγουδούν θα τα ακούσεις?




















Γράφει : Διάττων Αστέρας.
ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Καλός ο έρωτας αλλά τώρα λειτουργείτε περισσότερο σαν Ταύροι, σας τρώει η καθημερινότητα και πώς να μην σας τρώει έτσι που είναι τα πράγματα, το πρώτο μισό της εβδομάδας δεν δίνετε και πολλή βάση σε έρωτες και αγάπες.

Ο Ήλιος όμως από τον Σκορπιό και το τρίγωνό του με το Δία, σας βάζει να σκεφτείτε και στο τέλος να αποζητάτε τελικά και την ικανοποίηση των επιθυμιών σας που σημαίνει ότι δεν βάζετε εντελώς σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέματα καριέρας έρχονται στο προσκήνιο με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο που κάνουν με τον Ουρανό έτσι τόσο η εργασία όσο και η κοινωνική προβολή παίρνουν κεφάλι αλλά και η καταξίωση μέσα σε αυτή. Οι γεννημένοι προς το τέλος του Μάρτη πιέζεστε πανταχόθεν πλέον και αυτό είναι κουραστικό. Όμως έχει και τα καλά της αυτή η εβδομάδα καθώς θα βγουν στη φόρα κακώς κείμενα και δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε λάθη που τυχόν έγιναν ή πρόσωπα που αξιολογήσατε λάθος. Ένα είναι σίγουρο πως ότι δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις θα λάβει τέλος. Κάπου στην τούρλα του Σαββάτου θα σας βοηθήσει αρκετά το εξάγωνο του Άρη και του Κρόνου, το οποίο θα αποδώσει αν είστε διατεθειμένοι να σπάσετε αυγά για την ομελέτα.


ΤΑΥΡΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Ηρεμήστε λίγο όλα είναι καλά στα ερωτικά γιατί σας πιάνει τρέλα?? Αχ ναι ξέρω η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό τους με τον Ουρανό, αυτό φταίει, κάτι λίγο φόβοι, ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και, τα κάνετε λίγο μαντάρα, εκεί βρίσκει χώρο η αλλαγή και μπαίνει αν αυτό επιθυμείτε Ταύροι μου. Από την άλλη , ο Άρης από την Παρθένο και το εξάγωνό του με τον Κρόνο σας εξωθούν να αποζητάτε το λίγο πιο παράνομο αλλά μέσα σε μία σοβαρή σχέση, μη ρωτάτε πως και τι μόνο εσείς τα καταφέρνετε αυτά. Αν είστε αδέσμευτοι όμως το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο διευκολύνει εσάς που ψάχνεστε γιατί κλείνει το μάτι για καινούργιες γνωριμίες και φλερτ.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα βήμα την φορά αυτό να θυμάστε μιας και βελτιώνονται τα πράγματα, μέρα με τη μέρα, αλλά –προς το παρόν- δεν θα είναι εύκολο να πάρετε πίσω ότι χάσατε μέχρι τώρα .Ας είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας κι αν μπορείτε, καλό θα ήταν να μην υπογράψετε τώρα διακανονισμούς ή συμβόλαια.



ΔΙΔΥΜΟΙ



ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την εβδομάδα δεν έχει ερωτικά διότι το στρουμπουλό αγοράκι με τα τόξα και τα βέλη σας κρατά Συμπαντικά μούτρα διότι το αμελήσατε αρκετά αυτές τις μέρες, αλλά επειδή είναι παιδί της Αφροδίτης και ξεχνά εύκολα από τα μέσα της εβδομάδας θα σας χαμογελάσει πάλι, προσεχτικά όμως μην πέσετε με τα μούτρα διότι ο Ποσειδώνας «μάλλον σας έχει στο στόχαστρο και θα θολώσει τα νερά» στο ζώδιό σας, καθώς η Αφροδίτη έχει αρχίσει τον αισθησιακό χορό της με καβαλιέρους Πλούτωνα και Ουρανό ρίχνοντας σας το ηθικόν και ανεβάζοντας το ανήθικον και όλο και καμιά κουτσουκέλα μπορεί να κάνετε εκεί γύρω στην Πέμπτη προς Παρασκευή, SOS καλά θα κάνετε να προσέχετε για να έχετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλυτερεύουν τα πράγματα με το τρίγωνο του Δία και του Ήλιου, τώρα λοιπόν θα πρέπει να σκεφτείτε διπλά και να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να βελτιώστε την καθημερινότητα και να τσιμπήστε και κάτι στο πορτοφόλι σας αφού μπορείτε να διεκδικήσετε αυτά που σας χρωστούν. Η Αφροδίτη είπαμε και πριν πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να δώσει Συμπαντική πάσα και να αντιμετωπίσετε χρέη ή οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά. Κάντε ένα κουράγιο και φιλότιμο διότι ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι στάσιμος και δεν θα σας ευνοεί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Πρώτα τα καλά καθόσον ο Δίας από το ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και μαζεύει φως το ερωτικό στοιχείο αφού βοηθιέται τα μάλα μιας και μπορεί να δείξει τη γοητεία σας ενώ από την άλλη οι πιθανότητες να δείξετε το κάτι παραπάνω σας είναι κάτι από περισσότερο πιθανό. Τώρα τα λίγο δύσκολα η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Όσοι γεννηθήκατε εκεί κατά το τέλος Ιούνη με αρχές Ιούλη να έχετε το νου σας διότι το έτερο ήμισυ σιγοτραγουδά «Αλλάξανε τα πλάνα μου κοιμήθηκα στη μάνα μου». Αλήθεια είναι πως είστε έτοιμοι από καιρό για μεγάλες αλλαγές και αυτή η όψη μπορεί να σας δείξει στο πως να αλλάξετε εσείς τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και να δείτε με τελείως διαφορετικό μάτι τις όποιες καταστάσεις.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Και στο βάθος κήπος, αλλά, πραγματικός κήπος, έχετε διεξόδους αρκετές μην γελιέστε αρκεί να βλέπετε το δάσος και όχι το δέντρο και να αφήνετε τη μουρμούρα για κανά άλλον. Βοηθάει αρκετά το εξάγωνο του Άρη και του Κρόνου και δεν είναι απίθανο να κάνετε κάποια κουβέντα για σοβαρή εργασία ενώ το απόλυτο θηλυκό η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω για ένα τετράμηνο θα δώσει αρκετές επιτυχίες στις συνεργασίες σας.


ΛΕΩΝ


ΕΡΩΤΑΣ: Πρωταγωνιστές να είστε και δεν σας πειράζει, ναι αλλά οι πολλές ευθύνες σας αποσπούν από τους έρωτες. Όμως βρε παιδί μου μην είστε τόσο απόλυτοι διότι δεν αποκλείονται τα καβγαδάκια πάσης φύσεως αυτό το διάστημα

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το εξάγωνο του Άρη από την Παρθένο, με τον Κρόνο ανοίγει δίνει μια ανάσα παραπάνω στα επαγγελματικά και όλο και κάποιο τρόπο βρίσκεται στο να βρείτε λύσεις στην τσέπη σας, αρκεί, να μη σας πάρει η χαρά και ξοδέψετε ότι ευρώ βγάλετε. Από την άλλη, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό της με τον Ουρανό όλο και κάποια στεναχώρια θα φέρει στη δουλειά και είναι πολύ πιθανό να σας αναγκάσει σε ριζικές αλλαγές, όμως τελικά θα είναι για καλό διότι καθώς το ζώδιό σας υποστηρίζεται τέλεια από τον Ουρανό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Έλα βρε παιδιά το 2 το καλό στην Συμπαντική τράπουλα 1) Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για 4 μήνες στο ζώδιο της αγάπης για εσάς τον Αιγόκερω. 2) και αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, φτιάχνοντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει να ξεμπλοκαριστείτε από φόβους και άγχη. Αν καταφέρετε να τραβήξετε και το δέκα το καλό και βάλετε τους φόβους σας κάτω αφήνοντας το σεξ και τον έρωτα να κάνουν παιχνίδι την πήρατε την παρτίδα.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο είναι καλά και ευχάριστα τα νέα μιας και θα αποδώσουν καρπούς τα δέντρα των συνεργασιών που ποτίζατε και λιπαίνατε τόσο καιρό. Από την άλλη εβδομάδα ακόμα καλύτερα τα πράγματα για οιαδήποτε καινούργια αρχή θέλετε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο πλανήτης σας η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Εκρηκτικός συνδυασμός που φωνάζει πως θέλετε χώρο και χρόνο για εσάς που είστε γεννημένοι τέλος Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου. Επίσης είναι και μια όψη που δείχνει όλα τα κακώς κείμενα του εγώ σας. Καλό θα ήταν να βάλετε νεράκι στο κρασάκι σας και να δείτε τι πραγματικά θέλετε και μέχρι που θέλετε να το πάτε με το ταίρι σας.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Λένε πως το σύμπαν είναι Σοφό και έχουν δίκιο, αυτό το λέμε γιατί όπως εσείς κινείστε παρασκηνιακά και όσο να ‘ ναι ανοίγετε το στόμα σας και λέτε διάφορα έτσι και οι άλλοι τώρα έρχονται να το ανταποδώσουν στα ίσια. Αυτό συνεπάγεται πολλά προβλήματα καθώς είναι πιθανό να δράσουν υπογείως κάποια άτομα και να σας στήσουν παγίδες. Η έντασή σας μπορεί να σας προ τετελεσμένων και να επιβεβαιώσετε όλα όσα σκέφτεστε αυτό τον καιρό. Προσοχή και όχι παληκαρισμοί η συμβουλή των άστρων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Λίγο απ’ όλα αφού με τον Κρόνο στο ζώδιό σας τα πράγματα φαίνονται αρκετά δύσκολα, μην ξεχνάτε όμως πως ο Κρόνος δουλεύει αποτελεσματικά μόνο σε καταστάσεις που δεν είναι σε γερές βάσεις ή που είναι καθαρά επιφανειακές, πράγμα που εσάς δεν σας ταιριάζει και υπάρχουν μόνο την ταλαιπωρία σας. Αφροδίτη, Πλούτωνας, Άρης σε σύνοδο και σε εξάγωνο δείχνουν πως καλό θα ήταν να ρίχνετε και καμιά ματιά από το ματάκι της πόρτας πριν ανοίξετε γιατί το ξαφνικό παραμονεύει, μη σας βρει και με την μάσκα αργίλου στο πρόσωπο…



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υ – Π- Ο - Μ - Ο - Ν - Η φοριέται και στο δεξί σαν κόσμημα, αφού Ερμής είναι στάσιμος στο ζώδιό σας, μην περιμένετε και πολλά αυτές τις μέρες. Στρατηγική και σκληρή δουλειά επίσης φοριέται πολύ αυτό τον καιρό και είναι το μόνο από τα συνολάκια που σας πάνε γάντι και αποφέρουν κέρδη χωρίς ζημίες.



ΤΟΞΟΤΗΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι, λίγη ζάχαρη, λίγο λεμόνι παραπάνω, αυτό λέει το αστρικό μενού αυτή την εβδομάδα αφού με τον Ουρανό στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, η οποία θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, τα πράγματα θα είναι ακριβώς όπως τα περιγράψαμε παραπάνω. Λίγο περισσότερο να είστε παρατηρητικοί και ήρεμοι αυτές τις μέρες και από την επόμενη εβδομάδα κάπως καλύτερα τα πράγματα.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, δείχνει πως θα έχετε αρκετά έκτακτα έξοδα. Οπότε πάει το κομπόδεμα πατριώτη. Λίγη δουλίτσα υπογείως την έχετε και εσείς χωρίς όμως να το θέλετε ή να το έχετε επιδιώξει από πριν. Άρα αυτές τις μέρες να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν τα έχει δοκιμάσει ο Χρόνος.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σας θα παίξετε πολλά ερωτικά παιχνίδια. Αν το χειριστείτε σωστά και αφήσετε στην άκρη γρίνιες, φόβους και ανασφάλειες θα περάσετε σούπερ. Τώρα αν πάλι ξύνεστε στην γκλίτσα του Συμπαντικού τσοπάνη τότε δεν αποκλείεται και να φτάσετε σε οριστικό τέλος μιας σχέσης που ίσως το μετανιώσετε μετά

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: The winner takes it all λέει το άσμα και έχει δίκιο, βάλτε τα δυνατά σας και υλοποιήστε τώρα ότι σχέδιο έχετε καταστρώσει από καιρό το τρίγωνο του Ηλίου με το Δία σας κλείνει το Από την άλλη, το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας δίνει την δυνατότητα αν θέλετε να ενταχθείτε σε συλλογικά σχήματα ή να διευθετήσετε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν σκεφτείτε σωστά, αν αφήσετε τους παλιμπαιδισμούς, αν αφήσετε την υπεροψία κατά μέρος, τότε όλα θα είναι καλά για τα ερωτικά σας αυτές τις μέρες. Μόνο οι υποχρεώσεις τις δουλειάς θα σας πάνε πίσω και αυτό αν εσείς το επιτρέψετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ζορίζεστε και είναι προφανές, μην κάνετε όμως τίποτα ξεροκέφαλο μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Ο Δίας από τον Καρκίνο και το τρίγωνό του με τον Ήλιο κρούει Συμπαντικά καμπανάκια πως τώρα οφείλετε να είστε πιο συνετοί .

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Χαμογελάστε ο Δίας από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από το Σκορπιό, γεγονός που ρίχνει τα φλας της δημοσιότητας στους έρωτές σας. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, θα φλερτάρετε, θα έχετε επιτυχίες. Οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας, με τον Ποσειδώνα να σας ρίχνει ακόμη στάχτη στα μάτια και να εξωθεί την λογική σας στα άκρα. Προσέξτε λιγάκι γιατί τα κακά παιδιά σας περιμένουν στο κεφαλόσκαλο και θα σας ταλαιπωρήσουν με αυταπάτες. Αντανακλώντας πάντα στα πιο όμορφα θα έλεγα πως αναμένονται πολύ ευχάριστες εξελίξεις και φλερτάκια που θα σας ανανεώσουν.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οικονομία, Τσάι και Συμπάθεια λένε τα άστρα για αυτή την εβδομάδα. Έχετε δυνατότητες να επεκταθείτε επαγγελματικά αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή και να μην πιέζετε τις καταστάσεις. Αν πιστεύετε στο Σύμπαν και να είστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν τη στιγμή που πρέπει και όπως πρέπει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα