Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2013

Εγώ γελώ με 12 και οι 13 με μένα.




Γράφει: Διάττων Αστέρας

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Παπαπαπαπαπαπαπα νεύραααααααα και όχι άδικα μερικές φορές, όμως καλύτερο τώρα θα ήταν να κάνετε μια μικρή ανάπαυλα από καυγαδοκαταστάσεις διότι δεν είναι υπέρ σας αυτό το διάστημα.
Άσε που παραμονεύει και ο χωρισμός στην επόμενη γωνία, από το έτερο ήμισυ που το έχετε σε μεγάλη εκτίμηση θα τσιμπήσετε μια απογοητευσούλα που θα σας βάλει σε σκέψεις για το αν και κατά πόσο μπορεί να είναι τελικά μαζί σας. Διότι καλό το παιχνίδι όταν το παίζουν δύο, αλλά αν παίζεται από έναν και μάλιστα εις βάρος σας;;



Καριέρα – Οικονομικά: Φώτα, κάμερα, κλακέτα και πάμε, όλοι οι πλανήτες από το Σκορπιό κάνουν γύρισμα στο πλατό της τσέπης σας, σκηνοθέτης ο Ερμής που άρχισε να κινείται τα μπρούμυτα και απαιτεί να είστε πιστοί στο σενάριο της υπερπαραγωγής ων άστρων « Δεν υπογράφω τίποτα, δεν ξεχνάω τίποτα έχω καβούρια στις τσέπες»



Τραγούδι της εβδομάδας: Η επόμενη κίνηση θα είναι ματ. Α. Βίσση



ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Τίποτε δεν γίνεται τυχαία, όλα γίνονται για κάποιο λόγο έτσι δεν λένε;; Οπότε μια και έχετε αρχίσει τον επαναπροσδιορισμό και την ενδοσκόπηση να ξέρετε πως μόνο χαμένοι δεν θα βγείτε, 3 ισχυροί σύμμαχοι προσυπογράφουν για αυτό Κρόνος, ανάδρομος Ερμής και –από Τετάρτη- Ήλιος θα βρίσκονται στο Σκορπιό, Όσο κακό και αν ακούγεται τώρα να ξέρετε είναι πιθανός είναι και ένας χωρισμός, ο οποίος θα είναι λυτρωτικός, πράγμα που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.



Καριέρα – Οικονομικά: Αναβολές – Υπερβολές – Εκκρεμότητες το τρίπτυχο της Υπομονής μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, Οι συνεργασίες και οι συνεργάτες μπαίνουν στο στόχαστρο των φωτογραφικών φακών του Σύμπαντος σε ένα γκαλά μόδας για μεγάλες συμφωνίες – ασυμφωνίες – ασυνεννοησίες που θα κρατήσει μέχρις τις 30 του Νοέμβρη.



Τραγούδι της εβδομάδας: Το αγριολούλουδο από τον ανεπανάληπτο Στέλιο…


ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Για δυνατούς λύτες το συμπαντικό σταυρόλεξο αυτές τις μέρες γιατί η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη, το ζώδιο των σχέσεών σας αυτό σημαίνει πως το 3 καθέτως σας ρωτάει «ξέρετε τι θέλετε» ; 10 γράμματα. Εκτός και αν αφήσετε το σταυρόλεξο φορέσετε τη φόρμα γυμναστικής και βγείτε για το αγαπημένος σας σπορ το φλερτ. Γενικότερα, η περίοδος είναι καλή για τους έρωτές σας και για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, αρκεί να θυμάστε το 3 καθέτως.



Καριέρα – Οικονομικά: Τώρα αν πει κάποιος πως την παρανόηση και την παρεξήγηση δεν την έχετε στο τσεπάκι ψέματα θα πει, αυτό θα ευνοηθεί ξέρετε περισσότερο με τον Άρη στην Παρθένο και τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό, οπότε ότι έχετε πει που ίσως δεν ισχύει ή έχετε παρανοήσει θα βγει στην επιφάνεια. Είναι πολύ πιθανό να είστε μέσα στην μουρμούρα και τα ξεσπάσματα και οι άλλοι επειδή σας τα έχουν και ψιλομαζεμένα να επέλθει ρήξη με συνεργάτες, μια και το μενού των άστρων έχει πολλές παρεξηγήσεις, ανατροπές, αναβολές. Μην ανοίγετε άλλα μέτωπα γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

Τραγούδι της εβδομάδας μιας και θα πρέπει να μην τραβάτε τα άκρα Το καβγαδάκι του Γιώργου Μητσάκη από την αείμνηστη Πόλυ Πάνου & Δημήτρη Ρουμελιώτη.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Και ρωτάει ο Κρόνος - είναι σωστά παιδί μου Καρκίνε όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα;; για κάτσε να δω, φέρε το τετράδιο της αγάπης τι έχεις γράψει; Αν τα έχετε σωστά θα επιδοκιμαστείτε άσε που μπορεί να γίνετε και σημαιοφόροι του σύμπαντος αυτό το τρίμηνο, αν όχι Καρκίνοι την πατήσατε. Τι να σου κάνει και ο Σκορπιός που σου δίνει το σκονάκι και ο Ερμής που φυλάει τσίλιες μη σας πιάσουν και αποβληθείτε όλοι μαζί!!! Άσε τον Ποσειδώνα που στα κάνει όλα άνω κάτω, επίσης βγάλε φίλε Καρκίνε τα ροζ γυαλιά γιατί ο Λυκειάρχης του σύμπαντος εκτός του ότι θα μοιράσει αποβολές βλέπω να σου βγαίνει και το όνομα το κακώς ρομαντικό παιδί της θάλασσας, όχι πως δεν είσαι, μα είσαι και με το παραπάνω, αλλά δε θέλουμε αυτό τώρα.



Καριέρα – Οικονομικά: Οι έρωτες σας παίρνουν τα μυαλά να τους πεις να στα φέρουν πίσω γιατί έχουμε και δουλίτσα να κάνουμε ναι καλό μου??? Ααααα μια και θα έρχονται πες τους να φέρουν και την ενέργεια σας μαζί γιατί πάλι κάπου την ξεχάσατε. Ότι θα χαμογελάγατε λες και τραβάει φωτό το σύμπαν, θα ξεχνάτε τα πάντα αυτές τις μέρες, όλα εκτός από το σεξ και τον έρωτα ακόμα και στην δουλεία και θα σιγοντάρει και ο Άρης από την Παρθένο, σε ποιον να το πω???

Τραγούδι της εβδομάδας: Οι Φίλοι από την Χαρούλα.


ΛΕΩΝ

Έρωτας: Επειδή φταίνε πάντα οι άλλοι και ποτέ εσείς σας λέω πως τώρα μπορείτε να τα ρίξετε στις υποχρεώσεις και σε διάφορα άλλα τζερεμέδια που δεν έχετε χρόνο για φλερτ, ενέργεια για σεξ και αίσθημα. Αλλά ως αγαπημένα παιδιά του Σύμπαντος η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας κλείνει το μάτι και ανάβει πράσινο φως για χαρές και πανηγύρια. Άντε βρε πάλι θα σας φέξει γκαστόνε ε γκαστόνε…



Καριέρα – Οικονομικά: Το ότι πάνε καλά τα πράγματα στην ερωτική ζωή, δεν σημαίνει και πως στα εργασιοοικονιμικά πάνε και πρίμα. Τα καλά και συμφέροντα του οίκου τούτου δεν λένε; Τώρα μπορείτε να σκηνοθετήσετε και να πρωταγωνιστήσετε στο «Ορατότης μηδέν» και να φωνάξετε «Τι κάνετε μωρέ όχι άλλο κάρβουνο» οι πιέσεις που δέχεστε ένθεν κακείθεν είναι πολλές και πολύπλευρες. Θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αναλάβετε ευθύνες τόσο οικογενειακές με διάφορα μερεμέτια στο σπίτι όσο και στη δουλειά με διάφορες συναδελφικές αγγαρείες, όλα αυτά θα μπερδευτούν γλυκά και βασανιστικά με αποτέλεσμα να τα πάρετε λίγο παραπάνω στο κρανίο και να ξεσπάσετε επί δικαίων και αδίκων.



Τραγούδι της εβδομάδας : Τα καβουράκια από τον αξέχαστο Τσιτσάνη και την φωνή της ανεπανάληπτης Νίνου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης ο Θεός του πολέμου, βρίσκεται στο ζώδιό σας και ανεβάζει την ερωτική λίμπιντό σας αλλά μαζί και ότι ξέρετε να κάνετε καλύτερα, να διασπάτε τους πάντες και τα πάντα, είναι βιολί αυτό;; πότε θα το σταματήσετε;; Ποιος σας είπε πως είστε σε αγώνα κουβέντας που πρέπει κάποιος να πει την τελευταία λέξη και τρέχετε να προλάβετε;; Βρε παιδιά ηρεμήστε λίγο, όλα καλά θα πάνε!!! Πως γίνεται να έχετε την ανάγκη να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας αλλά από την άλλη να κάνετε ότι μπορείτε για να μην τα καταφέρετε, μόνο εσείς ξέρετε.



Καριέρα – Οικονομικά: Τα πάμε όλα από την αρχή και ότι πάει να στραβώσει το βοηθάμε, δεν το χτυπάμε. Ότι αναβολή υπάρξει σε εργασιακά, οικονομικά και συναδελφικά είναι όλα προς όφελός σας.

Τραγούδι της εβδομάδας : Tainted love – Kwan




ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Όταν τα λένε τα άστρα δεν τα ακούτε, όταν τα πει κάποιος άσχετος αμέσως να το κουβεντιάσετε, τα άσχημα πραγματάκια που κάνατε τον Μάιο και Ιούνιο, ότι πατσαβουριές κάνατε και ψέματα είπατε έρχονται τώρα και σας καλούν σε ένα χορό κολασμένων με πρώτο χορευτή εσάς και μια ψυχολογική επιτροπή που όταν χορεύετε κουνάει το κεφάλι και ρωτάει, - πως τα έκανες έτσι βρε παιδί μου. Το Σύμπαν όμως μπορεί να σας βοηθήσει αν δείξετε πως πραγματικά έχετε μετανιώσει και ρίξετε τα όμορφα μούτρα σας και ζητήσετε συγνώμη. Τα συναισθήματα είναι τραμπάλα και βοηθάνε και πολύ σε νέες γνωριμίες. Κάτι ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι φυσιολογικές μιας και έχετε μπει στο στόχαστρο Η αλήθεια είναι ότι μετά τη Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στον άξονά σας και έβαλε τις σχέσεις σας στο στόχαστρο τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, βρίσκεστε σε μία περίεργη ψυχολογική κατάσταση. Αν δεν τα βρείτε μέσα σας και να κάνετε όλα τα παραπάνω δεν πρόκριτε να ηρεμήσετε. Κουράγιο λοιπόν. Ο χαρακτήρας μας είναι οι επιλογές μας…



Καριέρα – Οικονομικά: Να θυμάστε – ο γιατρός του Σύμπαντος απαγορεύει να υπογράψω οτιδήποτε, να κλείσω συμφωνία με τον οποιονδήποτε. Κάνω υπομονή μια εβδομάδα, έχω συνταγή γιατρού.



Τραγούδι της εβδομάδας: It’s hard to say I’m sorry – Chicago.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Ότι γίνεται by the book, στην παρούσα φάση είναι ευλογημένο από τον παππού Κρόνο, προσοχή και σύνεση, λίγη αντιβίωση των 500 και όλα θα πάνε καλά, θα το σώσουμε το παλικάρι Μαρία μου, που έλεγαν και οι παλιοί. Λίγη προσοχή εκεί που θα περπατάτε αμέριμνοι με μια ρομαντική διάθεση, διότι δεν αποκλείεται κάτι παλιό που νομίζατε πως έφυγε να ξανάρθει. Αχ μην μου τα ωραιοποιείτε όλα, ξεχάσατε τι περάσατε;;; Ποσειδώνας είναι θα περάσει.



Καριέρα – Οικονομικά: Συνταγή Συμπαντικού γιατρού, με αντιβίωση των 1000 ο γιατρός Ερμής λέει να μην κάνετε απολύτως τίποτα αυτές τις μέρες, ξεκούραση πνευματική, συμπαντική τροφή, συμπαντικά υγρά και υπομονή. Δεν σκέφτεστε τίποτε, δεν περιμένετε τίποτε, δεν υπογράφετε τίποτε, είστε λεύτεροι.



Τραγούδι της εβδομάδας: Πάω να πιάσω ουρανό της Ελ. Αρβανιτάκη.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Διλλήματα, κυκλοθυμία, περιπέτειες, απολαύσεις, αυτά είναι τα ορεκτικά της εβδομάδας. Αγάπη να υπάρχει και όλα λύνονται.

Καριέρα – Οικονομικά: Μέχρι το τέλος του Νοέμβρη τρεχάτε ποδαράκια μου, μην ανησυχείτε όμως αγαθά κώπης κτώνται. Είστε από τους λίγους αυτό τον καιρό που βλέπετε το δάσος εκεί που οι άλλοι βλέπουν δέντρο και αυτό εκτιμάται δεόντως.



Τραγούδι της εβδομάδας: Δεν θέλω τέτοιους φίλους από τον Πασχάλη Τερζή.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Κάτι η έκλειψη κάτι που δεν κλείνετε το στόμα σας με τίποτε, κάτι που θα βρεθείτε στο προσκήνιο με πισώπλατες μαχαιριές ήρθε και έδεσε το γλυκό. Μην νομίζετε πως θα ξεφύγετε αν κινηθείτε παρανόμως διότι το Συμπαντικό χέρι θα σας τσιμπήσει. Τι δεν καταλάβατε;;; Κρόνος είναι αυτός.



Καριέρα – Οικονομικά: Μπαμπάς, μαμά, πεθερός, πεθερά, όλοι κάτι θέλουν κάτι ζητάνε, καβγάδες και ασυμφωνίες, στην δουλειά μια παγωμάρα και μια μουρμούρα περίεργη, καιρός να σκεφτείτε καλύτερα τι γίνεται και τι κάνετε. Ένα είναι σίγουρο πως με ψυχραιμία και σωστή στρατηγική πάλι εσείς θα δοξαστείτε.



Τραγούδι της εβδομάδας: Sky fall Adele





ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Αν δεν βρείτε ισορροπίες και τώρα τότε δεν κάνουμε τίποτε. Κάτι ψεματάκια που πάνε και έρχονται ανεβαίνουν στην επιφάνεια της ερωτικής κατσαρόλας και αν δεν φύγουν αμέσως τότε θα έχετε πρόβλημα μαγειρέματος στο ερωτικό σας τραπέζι.





Καριέρα – Οικονομικά: Δείτε το και έτσι, τι άλλο μπορεί να πάει χειρότερα;; μμμμμμμ μάλλον τίποτε άλλο. Περισσότερη προσοχή, λιγότερη γλώσσα και που θα πάει θα κυλήσει η εβδομάδα.

Τραγούδι της εβδομάδας: Η σουλτάνα η Φωφώ από την Τάνια Τσανακλίδου.





ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Το ένα πόδι στην αγάπη το άλλο πόδι στο φλερτ, πόσα να αντέξει το ζώδιο;;; Μην αιθεροβατείτε αυτό το διάστημα διότι πρόκειται για παγίδα που θα κάνει ένα τεστάκι για το πόσο καλά παιδιά είστε. Αν υποκύψετε διότι μια ζωή την έχουμε τότε προμηθευτείτε από τώρα χαρτομάντηλα και σοκολατάκια, έρχονται δύσκολες νύχτες.



Καριέρα – Οικονομικά: Μην επηρεάζεστε αν κάποιος σας μιλήσει για οικονομικές ευκαιρίες, μάλλον για φούσκα πρόκειται. Αφήστε να κυλήσει ο καιρός και αν ακόμα σας ενδιαφέρει η πρόταση πάρτε πιο πολλές πληροφορίες. Αποφυγή υπογραφών πάσης φύσεως θα ήταν μια φρόνιμη στάση.


Τραγούδι της εβδομάδας: Θάλασσες από τον απίθανο Δημήτρη Μητροπάνο.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα