Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2013

Ντελβέδες τεταραγμένοι... άστρων λέξεις...

Γράφει: Διάττων Αστέρας...


ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Δεν σας βλέπω να αποφεύγετε τις εντάσεις αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να είναι ακόμα στο Ζυγό και να σχηματίζει ένα ισχυρό Τ τετράγωνο με Πλούτωνα και Ουρανό. Οι κακές παγίδες που θα αντιμετωπίσετε είναι πολλές, ιδιαίτερα αν ρίξατε το πρώτο κλάμα της ζωής σας τέλος Μάρτη – αρχές Απρίλη. Μια καθαρά Συμπαντική Συμβουλή ότι τώρα τα γεγονότα, όσο δυσάρεστα κι αν είναι καλό θα είναι να σας αποκαλύψουν μεγάλες αλήθειες και ΟΧΙ να μην τις αποφεύγετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Να και ένα καλό, η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό είναι θετική για όσους θέλετε να διαπραγματευτείτε με τις τράπεζες, το δημόσιο ή να διεκπεραιώσετε κληρονομικές υποθέσεις. Βάζει και το χεράκι της η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο Σκορπιό. Προσοχή όμως η Αφροδιτούλα δεν είναι πανάκια προσοχή που θα βάλετε την υπογραφή σας. Κριαράκια μου μήπως να παίρνατε μια αναβολή για την επόμενη εβδομάδα???

Τραγούδι της εβδομάδας: Εγώ καλά σου τα’ λεγα… από τον ανεπανάληπτο Στράτο Διονυσίου…. http://youtu.be/Icya1l3gsXc



ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Φωτιά στα σεντόνια σας, ναι – ναι καλά διαβάσατε… Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό οι δυνατότητες ερωτοτροπιών και libido αυξάνονται κατακόρυφα. Παράλληλα, ο Ερμής την Κυριακή θα μπει στον Σκορπιό και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντας αφορμές όχι για σχόλια αλλά για ρομαντικές βραδιές, κεριά, λουκούλια γεύματα ή δείπνα, ποίηση και όμορφα λόγια.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο Λέοντα ευθύνες προ των πυλών, αλλά ??? κολλάνε τα Ταυράκια???. Παράλληλα, ο Ήλιος που σχηματίζει Τα τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα «δηλώνει» άγχος . Και ένα αλλά σε όλη την κατάσταση δεν αποκλείεται να συμβούν κάποια γεγονότα που θα σας ταλανίσουν και θα αναποδογυρίσουν το πρόγραμμά σας.

Τραγούδι της εβδομάδας Θέλω να με κρατάς από την Ηρώ.

http://youtu.be/P2ibvQdXoAE





ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Έλα μην τα θέλετε όλα δικά σας καλά πάνε τα πράγματα μέχρι τώρα. Όμως για να προσέξετε λίγο αυτή την εβδομάδα γιατί ο Ήλιος που βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, θα σχηματίσει Τ τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα, που σημαίνει ντελβέδες τεταραγμένοι. Αν έχετε κρύψει προβληματάκια κάτω από το χαλί το αεράκι θα τα βγάλει στην επιφάνεια. Άσε που αυτή τη βδομάδα θα περάσετε τυφλοβδομάδα και θα νομίζετε πως αντικρίζετε τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο ενός ατόμου που θα σας συνδέει το ερωτικό πάθος και μόνο, με κίνδυνο να απειλείστε από απότομη προσγείωση αργότερα.



Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής περνάει την Κυριακή στο Σκορπιό, όπου αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη. Σιγοντάρει λίγο για να βοηθηθείτε για να τακτοποιήσετε την καθημερινότητά σας, να κάνετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού και τις απαραίτητες συζητήσεις.

Το τραγούδι της εβδομάδας ο Μαύρος Γάτος με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και ο νοών νοείτο…

http://youtu.be/6mEPFXn3B4s



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Ζόρια αυτή τη βδομάδα, οπότε τι κάνουμε, τον κάβουρα… Καβούκι, καβουκάκι μου, Κινήσεις μπαλέτου από το Τ τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον Ζυγό με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους και στον αισθηματικό τομέα αν δεν είστε προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση. Άντε και ένα συμπαντικό χαμογελάκι η θετική επίδραση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, ενισχύεται με την είσοδο του Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Μπορείτε να ελπίζετε σε διασκέδαση, φλερτ και γλυκές καταστάσεις. Άστο καλύτερα αν έχεις γεννηθεί γύρω στη 1 Ιουλίου γιατί δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα με τη μόνιμη σχέση σου



Καριέρα – Οικονομικά: Ζόρικο το Τ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα μπορεί να σας ανασύρει πολλά προβλήματα τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και οικογενειακά. Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση την εσωτερική σας δύναμη για να τα αντιμετωπίσετε, επιστράτευσε και εκείνη την απίθανη διαίσθησή σου που ενισχύεται αυτή την περίοδο, για να τα αποφύγεις.

Τραγούδι της εβδομάδας: Me and my monkey by Robbie Williams

http://youtu.be/XDV9bygCE6Q


ΛΕΩΝ

Έρωτας: Εδώ θα γελάσουμε πολύ, διότι με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας ανεβάζει τη λίμπιντό σας δεν αποκλείεται να βρει το ταίρι της, αρκεί να μην είστε πολύ ανταγωνιστικοί (Εγώ ο Λέων) όταν κάποιος/α προκαλέσει το συναίσθημα ότι ένα ασανσέρ ανεβοκατεβαίνει στο στήθος σας. Από την άλλη, θα πρέπει να συμμαζέψετε λίγο τη φυσική σας ροπή προς το δράμα πάσης φύσεως γιατί μπορεί να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις και να πέσετε από τα σύννεφα απότομα. Ζζζζζζζζζζζνούτ ένα πράγμα…



Καριέρα – Οικονομικά: Ίθαν Χωκ σε επικίνδυνες αποστολές οι κουβέντες που θα κάνετε αυτή την περίοδο με το Τ τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Ελληνιστί μούγκα στη στρούγκα. Να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί τώρα δεν αποκλείεται να γίνεται αντικείμενα εκμετάλλευσης, να σας «κλέψουν» τις ιδέες σας…. Και να τραβήξουν τη δημιουργικότητά σας. Αφήστε οτιδήποτε για την άλλη εβδομάδα σε ότι αφορά τα σημαντικά ραντεβού και βγάλτε το σκασμό για τα σχέδιά σας.

Τραγούδι της εβδομάδας: Θυμάμαι Στέλιος Ρόκκος

http://youtu.be/XgzdLUprugw


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Έρωτας: Η ωραία κοιμωμένη, η Ωραία και το τέρας, Η χιονάτη, διαλέξτε παραμύθι και μπείτε, Ο Ερμής περνάει την Κυριακή στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Σκορπιού και θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό για όλα τα παραπάνω, τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Χαρείτε το…

Καριέρα – Οικονομικά: Λίγα ζόρια με τον Ήλιο από τον Ζυγό, που ενεργοποιεί το σκληρό τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα. Πρωτίστως θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις οικονομικές σας δοσοληψίες για να μη γίνει κάποιο μοιραίο λάθος, δευτερεύοντος είναι ευχάριστο ότι τώρα θα υπάρχει γόνιμο έδαφος για να κάνετε συζητήσεις, να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, να βρείτε συμμάχους για να συνεταιριστείτε και να ευοδωθούν κάποιοι στόχοι σας. Λίγο προσοχή στην υγεία σας επίσης και είπαμε το παραμύθι είναι δικό σας…

Τραγούδι της εβδομάδας. Τσι γιαγιάς τα παραμύθια από τους Χαϊνιδες.

http://youtu.be/WXC8kqhz2A8 



ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό δεν λένε??? Ζόρικος ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, συγκρούεται με τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα, μια δυνατή όψη που δηλώνει ότι οι κίνδυνοι αυξάνονται σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα για εσάς που γιορτάζετε τα γενέθλιά σας αυτή την εβδομάδα. Κινήσεις μπαλέτου παντού και, κυρίως, να δίνετε σημασία στα πάντα ακόμα και στις «συμπτώσεις» γιατί κάθε άλλο παρά συμπτώσεις είναι. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά μέσα από ένα γερό εσωτερικό ξεσκαρτάρισμα θα τα δείτε όλα πιο καθαρά αν έχετε καταφέρει να κερδίσετε την αυτογνωσία. Τα λάθη είναι δικά σας και αν το πάρετε χαμπάρι τώρα θα μπορέσετε να πάτε παρακάτω και ίσως λέω ίσως να ζητήσετε και συγνώμη για τα όσα έχετε κάνει το διάστημα από 15 Ιουνίου έως και 15 Σεπτεμβρίου.

Καριέρα – Οικονομικά: Με το Τ τετράγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα υπάρχουν σίγουρα εντάσεις τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και της οικογένειας ενώ δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε από κάποιους δικούς σας ανθρώπους. Χαζά και παρορμητικά καλό θα είναι να αποφεύγονται. Περισσότερη αποφασιστικότητα από πλευράς σας επιβάλλεται για να δείτε τελικά τι έχετε κάνει εσείς και όχι οι άλλοι.

Τραγούδι της εβδομάδας: El Corazon Arno Elias.

http://youtu.be/Z5QBtQXe4LY



ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Έρωτας: Πλανητών Μάζωξη. Από την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας, εκεί βρίσκεται και η Αφροδίτη και έχει θρονιαστεί ο Κρόνος δεν πιστεύω να νιώθετε μοναξιές?? Είναι θετική όμως η επίδραση της Αφροδίτης και του Ερμή θα σας φανεί πως μικραίνει η ένταση που προκαλεί ο Κρόνος και θα αισθάνεστε πιο άνετα στην επικοινωνία, στα φλερτ, στο ερωτικό παιχνίδι αρκεί να ξεκουμπωθείτε λίγο, στρείδια ε! στρείδια. Σάμπως φταίτε και εσείς λίγα έτυχαν τον τελευταίο καιρό??? Φαίνεται όμως πως αυτή την εβδομάδα οι κατακτήσεις σας θα αυξηθούν και θα σας βάλουν στο ερωτικό παιχνίδι ξανά, τι λέτε θα παίξετε??



Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος από τον Ζυγό πυροδοτεί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να είναι επικίνδυνο για εσάς αν δεν φυλάτε τα ρούχα σας για να έχετε τα μισά. Που σημάνει, τώρα θα πρέπει να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε και να προστατεύετε τον εαυτούς σας. Ευτυχώς, όλα αυτά θα γίνουν Συμπαντικά και μάλιστα στο έπακρο, ακόμη κι όταν δεν είναι απαραίτητο, οπότε και εσείς να είστε καχύποπτοι με το παραπάνω δεν θα παραξενευτεί και κανείς… είναι απόλυτο συμβατό με εσάς

Προσέξτε λίγο την υγεία σας καθώς και τα συναισθήματά σας που κάνουν τραμπάλα και όλα θα πάνε καλά.

Τραγούδι της εβδομάδας:

Να μ΄ αγαπάς Παύλος Σιδηρόπουλος.

http://youtu.be/k7iB-ez-6uo



ΤΟΞΟΤΗΣ



Έρωτας: Ότι τι??? Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες, αυτό θα μου πείτε?? Περνάτε μια περίοδο στα μέτρα σας και μη το αρνηθείτε αφού η λέξη που της πάει γάντι είναι η ανεμελιά και άντε και άλλη μια δώρο περιπέτεια ! Όμως μικρό καλάθι διότι με τον Ήλιο από τον Ζυγό να πυροδοτεί το Τ τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, η περιπέτεια μπορεί να έχει περίεργη διαδρομή μέχρι να έρθει ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα.



Καριέρα – Οικονομικά: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε κινήσεις επαγγελματικές και βρείτε ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά που θα σας βοηθήσουν αλλά και θα σας προμοτάρουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Κουτσομπολιά και αεροκουβέντες δεν θα τις αποφύγετε οπότε ας είστε λιγομίλητοι..

Τραγούδι της εβδομάδας: You'll Be Mine The Pierces

http://youtu.be/Kzv6MsV68kQ



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Έρωτας: Για λίγο προσοχή βρε κατσικάκια του ζωδιακού, από φωνές, καβγάδες, νεύρα και απωθημένα όσοι έχετε γεννηθεί τέλος Δεκέμβρη – αρχές Γενάρη.

Ο Ήλιος από τον Ζυγό σχηματίζει Τ τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, και γίνεται ένας πανικός Οι μόνιμες και σταθερές σχέσεις σας δοκιμάζονται με παράπονα και αποκαλύψεις.



Καριέρα – Οικονομικά: Το Πινατούμπο το ξέρετε? Εκείνο το ηφαίστειο.. αυτό είναι και η όψη τετραγώνου του Πλούτωνα και του Ουρανού. Εξελίξεις σε καριέρα, φιλικές και μη σχέσεις που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας. Κουβέντες που δεν βγάζουν πουθενά και απανωτές αναβολές… Προσοχή..

Τραγούδι της εβδομάδας: Αυτό που ξέρω από την Ελένη Πέτα

http://youtu.be/pEIJbEnJzb0



ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Έρωτας: Πείσμα εσύ και πείσμα εγώ, αυτό είναι για αυτή τη εβδομάδα, για ηρεμήστε και βρείτε τα γιατί άλλος θα κλαίει στο τέλος και κάτι μου λεει πως μάλλον θα είστε εσείς.



Καριέρα – Οικονομικά: Τα κεφάλια μέσα και προσοχή σε όλα, με τον Ήλιο να σχηματίζει Τ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα υπάρξουν ζόρια επικοινωνιακού χαρακτήρα τύπου « άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου» ενώ ένα αναμοχλεύεται κάτι επικίνδυνο, για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, προσοχή στο παρασκήνιο. Αλλάξτε στάση γιατί χαρακτήρα δεν προλαβαίνετε και όλα θα πάνε προς το καλύτερο.



Τραγούδι της εβδομάδας: Η Ζωή από Μπάσης Δημήτρης

http://youtu.be/ubdhJC-gmdU





ΙΧΘΥΕΣ



Έρωτας: Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει στο Σκορπιό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας, αν έχετε σπείρει σωστά θα δρέψετε όμορφα φλερτ, που θα σας βγάλουν από την ανία στην οποία έχετε περιπέσει… Όμορφες στιγμές με νέους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας είναι στο κατώφλι.



Καριέρα – Οικονομικά: Εδώ έχουμε ζόρια και πολλά μάλιστα. Ο Ήλιος από τον Ζυγό ενεργοποιεί το σκληρό τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και βαράει καμπάνα νααααααα με το συμπάθιο για κάτι οικονομικές σας συναλλαγές με δημόσιο, με κάτι τράπεζες, με κάτι ασφάλειες, με κάτι δάνεια, αλλά και για τη διαχείριση των κληρονομικών σας υποθέσεων, αν έχει πεθάνει ο αγαπημένος θείος και σας θυμήθηκε. Μαζέψτε το χεράκι αυτή την εβδομάδα και μην ξοδεύετε και αν δυνατόν να μην υπογράψετε τώρα κανέναν οικονομικό διακανονισμό αφήστε το για τον άλλο μήνα, το έχουμε???

.

Τραγούδι της εβδομάδας: Τυφλές ελπίδες Μελίνα Κανά.

http://youtu.be/bNpvRmM3mCE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα