Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2013

Αστέρια στον Ουρανό και στη Γη...







Γράφει ο Διάττων Αστέρας.







ΚΡΙΟΣ


Έρωτας: Κυριακή βραδάκι και ο Ήλιος μπαίνει στο Ζυγό για να δώσει μια μικρή σπρωξιά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Δεν θα υπάρξουν εντάσεις αυτή τη βδομάδα, αλλά σιγά που θα μένατε έτσι θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις πολύ σοβαρές, γάμους, αρραβώνες κλπ, γιατί την επόμενη εβδομάδα ο Ήλιος θα βάλει φωτιά σ το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και μπορεί να έχετε στραβές εξελίξεις. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός ο Άρης από τον Λέοντα και σας χαμογελά με το φλερτ και στρέφετε τον ενδιαφέρον και τη δράση σας στη διασκέδαση, άσε που μπορεί να ενδώσετε και σε απολαύσεις.


Καριέρα – Οικονομικά: Τρίγωνα κάλαντα (αν και νωρίς) η Αφροδίτη από τον Σκορπιό με το Δία από τον Καρκίνο ελπίδες αρκετές για τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες ενώ δεν αποκλείει την ανάκτηση ή απόκτηση κερδών από ακίνητη περιουσία σας.


Δώστε προσοχή σε αποφάσεις για τις συνεργασίες σας, ίσως κάπου να αναγκαστείτε να βάλετε προτεραιότητες. Αν όμως δεν δράσετε άμεσα οι καθυστερήσεις θα είναι σε βάρος σας.





ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Αχ αυτή η Αφροδίτη και τα τριγωνάκια του Ίψεν που κάνει με τον Δία, βάζει φωτιά σε όλα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 6-8 Μαΐου. Το βέβαιο είναι ότι θα ανοίξει ο κύκλος γνωριμιών σας, άντε βρε θα ανανεωθείτε και θα έχετε τη διάθεση να δώσετε ευκαιρίες τόσο στους άλλους όσο και στους εαυτούς σας, θα βγείτε να χαρείτε και αν –όλα πάνε καλά αν λέμε - θα κάνετε και σχέση. Μοιάζει σαν χέρι βοηθείας να βγείτε από το τέλμα που μάλλον μπήκατε ηθελημένα, προσοχή γιατί ευκαιρίες θα υπάρξουν και για τους δεσμευμένους. Οι υπόλοιποι φροντίστε να τις αξιοποιήσετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης στον Λέοντα αυτό μας λέει νευράκια τσαταλάκια καθώς ανακατωσούρες συμβαίνουν και γεγονότα που σας αναγκάζουν να αναλάβετε πολλές ευθύνες, άσε που οι αγγαρείες πάνε και έρχονται. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Ζυγό από το βράδυ της Κυριακής ευκαιρία λοιπόν δια πάσα συναλλαγή με Τράπεζες, Εφορίες και γενικά το ευρύτερο Δημόσιο.

Σοβαρά πολύ θέματα προς επίλυση ή ένα σημαντικό ραντεβού το κάνετε από Τετάρτη είναι η πιο καλή ημέρα της εβδομάδας για εσάς.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Έρωτας: Ο Ήλιος στο Ζυγό, όπερ μεθερμηνευόμενο μπαίνει για τα καλά στον οίκο των ερώτων σας από το βράδυ της Κυριακής και επιτέλους (?) φωτίζει κάτι στον σε αυτόν τον τομέα. Πάρτε δύναμη λοιπόν και επιδιώξτε καλοπέραση, φλερτ και κάτι που το ξέρετε πολύ καλά να το κάνετε …. παιχνίδι. Το πιο πιθανό είναι ότι θα βρείτε το έτερον ήμισυ που θα σας δώσει έμπνευση και θα περάσετε καλά μαζί . Μην ξεχνάμε ο Ερμής που επίσης βρίσκεται στο Ζυγό, επιτρέπει την αξιοποίηση του επικοινωνιακού σας χαρίσματος που ούτως ή άλλως έχετε.



Καριέρα – Οικονομικά: Οικονομικά και δουλειές πάσης φύσεως ευνοούνται με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία. Κάτι ψιθυρίζεται από το Σύμπαν πως δεν αποκλείεται να έχετε περισσότερες δραστηριότητες και να εξασφαλίσετε περισσότερα χρήματα, όποτε σπεύσατε. Επίσης, το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο, που ήταν κάπως αυτόν τον καιρό, θα φτιάξει και θα νιώθετε πιο ευχάριστα στη δουλειά.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Έρωτας: Τριγωνικές ευεργεσίες της Αφροδίτης από το Σκορπιό με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας , ιδιαίτερα για όσους τυχερούς γεννήθηκαν περίπου στις 8 με 10 Ιουλίου, ευκαιρίες Καρκινάκια μου τις οποίες θα τις αξιοποιήσετε ανάλογα, διότι μπορεί παντού να βλέπετε αγάπες και λατρείες, αλλά τώρα είναι καιρός για νέα σχέδια…



Καριέρα – Οικονομικά: Σπίτι και καριέρα κλείνουν το μάτι και καλό θα ήταν να διεκπεραιώσετε τώρα τις όποιες εκκρεμότητές σας γιατί, την επόμενη εβδομάδα, ο Ήλιος θα πυροδοτήσει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και τα πράγματα θα ζορίσουν.

.

Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή στις τσέπες σας γιατί με τον Άρουκο από τον Λέοντα μπορεί να βγουν έκτακτα έξοδα και θα πρέπει να σας βρουν κατάλληλα προετοιμασμένους ώστε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού σε τόσο δύσκολους καιρούς.





ΛΕΩΝ

Έρωτας: Ο Άρης στο σπίτι σας και επί ποδός για πολλές ευθύνες που αναλαμβάνετε από διάφορες δραστηριότητες.. άλλα τα θέλετε και εσείς διότι ανεβάζει τη λίμπιντό σας. Ήλιος στο Ζυγό δίνει την υπόσχεση ότι χάρισμα της επικοινωνίας θα ανοίξει τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ξέρετε τώρα ετοιμάστε ότι πιο ακριβό έχει η ντουλάπα και δεν μένει παρά να κινηθείτε ανάλογα, προς αξιοποίηση των πολλών δυνατοτήτων σας.



Καριέρα – Οικονομικά: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό και του Δία από τον Καρκίνο, σας κλείνει το μάτι σε σπίτι και καριέρα. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε αυτή την εβδομάδα που θα υπάρξουν ευκαιρίες και που, επί πλέον, ο Ήλιος και ο Ερμής υπόσχονται πιο εποικοδομητικά ραντεβού, καλύτερη συνεννόηση και πιθανές συμφωνίες για νέες συνεργασίες.



Όχι καταχρήσεις, να κοιμάστε περισσότερο να κουράζεστε λιγότερο, να προσέχετε την έρμη την διατροφή σας.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Έρωτας: Το υπέροχο για εσάς τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Δία από τον Καρκίνο υπόσχεται καινούργιες γνωριμίες, παίρνουν φωτιά τα φλερτ, φιλικές μαζώξεις και θα έχετε πιο ανεβασμένη ερωτική διάθεση. Για τσεκάρετε λίγο φίλους, γνωστούς και επίδοξους φίλους διότι δεν αποκλείεται κάποια φιλία σας να προαχθεί σε έρωτα και μάλιστα μεγάλο.



Καριέρα – Οικονομικά: Το βράδυ της Κυριακής ο Ήλιος μπαίνει στο Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά σας και στο οποίο βρίσκεται ήδη ο Ερμής. Ότι σχετίζεται με κέρδη λοιπόν παίρνει σάρκα και οστά με σωστές κινήσεις, κινείται καλύτερα το ευρύτερο Δημόσιο για εσάς, τι και αν γύρω – γύρω έχει απεργίες? Εσείς θα κάνετε την δουλειά σας!!!

.

Βάλτε σε εφαρμογή ότι θέλετε να κάνετε τώρα που υπάρχει μια Συμπαντική συμπάθεια στο πλανητικό στερέωμα και χαμογελάστε πονηρά...




ΖΥΓΟΣ




Έρωτας: Από χτες ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και εκτός από τα χρόνια πολλά που αρχίζουν σας επιτρέπει να ρίξετε και λίγο φως στις σχέσεις σας. Επίσης βρίσκεται και ο Ερμής στο ζώδιό σας και σας προτρέπει στο να κάνετε πιο εποικοδομητικές συζητήσεις. Ωστόσο, προς το παρόν, αυτό που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε είναι να βοηθήστε τη σχέση σας γιατί, την επόμενη εβδομάδα, ο Ήλιος θα μπρουρλοτιάσει το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα με πιθανές δυσάρεστες συνέπειες.



Καριέρα – Οικονομικά: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι για εσάς η όψη που θα δώσει με σωστές κινήσεις μια ανάσα καθώς μπορεί να σας φέρει ένα άνοιγμα στην καριέρα σας και κάποια λεφτούλια παραπάνω. Να βρείτε οπωσδήποτε αυτή την εβδομάδα συμμάχους, και SOS να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν θέσεις κλειδιά και για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Έρωτας: Με την Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σας και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Καρκίνο! Επιτέλους χαράς ευαγγέλια, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί 8 με 10 Νοεμβρίου. Φλερτάκια μπόλικα , ακόμη και επισημοποιήστε μια σχέση. Άσε που μπορεί να δεχθείτε μια πρόταση ή να είστε εσείς αυτός/η που θα την κάνετε. Σε κάθε περίπτωση, κάτι γίνεται και μάλλον (αν δεν είναι όλα κουλουβάχατα στον προσωπικό σας χάρτη) είναι ευχάριστο!



Καριέρα – Οικονομικά: Η Θεά Τύχη επιτέλους είναι πλάι σας οπότε??? Τι οπότε καλέ τρέξτε να αξιοποιήσετε σημαντικές συζητήσεις, να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια. Τώρα βέβαια αν ζοριστείτε λίγο παραπάνω θα καλοπιάστε και τον Άρη από τον Λέοντα που σας αναγκάζει να αναλάβετε ευθύνες αλλά, κυρίως, τον Κρόνο στο ζώδιό σας που κατευνάζεται με εργασιοθεραπεία.






ΤΟΞΟΤΗΣ



Έρωτας: Ο Ήλιος στον Ζυγό, βγάζει θέματα καρδιάς στο προσκήνιο. Ο Άρης που βρίσκεται στον Λέοντα, σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες αλλά το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Δία μπορεί να δηλώνει κρυφούς έρωτες και μεγάλα πάθη. Τα συμπεράσματα δικά σας...



Καριέρα – Οικονομικά: Ότι σας ταλαιπώρησε αυτό τον καιρό μπαίνει σε μια πιο ευνοϊκή ρότα τώρα. Η κούραση σας θα πιάσει τόπο αλλά, μην ξεχνάτε συν Αθηνά και χείρα κίνει και ότι θα πρέπει να είστε περισσότερο αποφασιστικοί και γρήγοροι για να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Διακανονισμό με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες είναι πιθανόν να πάνε καλύτερα και να τακτοποιηθούν κάποια κληρονομικά ή να διεκδικήσετε μια καλή διατροφή από τον πρώην.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Έρωτας:. Πιο τυχεροί θα είστε οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί περίπου 6 – 8 Γενάρη. Όχι πως οι άλλοι θα πάτε πίσω. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σας, τον Καρκίνο και φτιάχνει ένα υπέροχο τρίγωνο με την Αφροδίτη, ενισχύοντας τις σχέσεις και δη ερωτικές Αυτή η όψη υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις και δεν αποκλείει την ανανέωση όρκων ή τις προτάσεις.





Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό το βράδυ της Κυριακής είναι θετική για θέματα καριέρας. Δείχνετε πως είστε τα καλυτερότερα παιδιά του ζωδιακού αυτή την εβδομάδα και έτσι αξιοποιείτε τις γνωριμίες σας με άτομα σε θέσεις καίριες για να δείξετε τη δουλειά σας στο ευρύτερο κοινωνικό σας περίγυρο. Να θυμάστε ότι την επόμενη εβδομάδα ο Ήλιος θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και θα βρεθείτε και πάλι ενώπιον τον εμποδίων και δυσκολιών σας.





.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Το βράδυ της Κυριακής ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό, στο ιδανικό περιβάλλον που είναι ευνοϊκό για το ζώδιό σας χαμογελάστε παρακαλώ τώρα θα είστε πιο επικοινωνιακοί, με καλύτερη διάθεση. Παράλληλα, ο Άρης από τον Λέοντα θα θέσει τα θέματα σχέσεων και θα μπείτε στη διαδικασία αναζήτησης συντρόφου είτε προκαλώντας εντάσεις είτε με περίεργες κουβεντούλες ερωτικού περιεχομένου που καλό θα ήταν να εκτονωθούν στην κρεβατοκάμαρα... Εξ άλλου οι Γάλλοι λένε πως οι ερωτευμένοι τσακώνονται το πρωί για να τα βρουν στο μαξιλάρι το βραδάκι…



Καριέρα – Οικονομικά: Και αν τσακωθείτε με το έτερον ήμισυ που το έχετε και σε εκτίμηση, έρχεται το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία είναι πολύ ενθαρρυντικό για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις για να σας ηρεμήσει λίγο, καθώς μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και τις συνθήκες στη δουλειά και να κάνετε κάποιες καίριες κινήσεις στον τομέα της καριέρας με πολλές ελπίδες να αποδώσουν.





ΙΧΘΥΕΣ


Έρωτας: Ψαράκια!!! το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό και του Δία από τον Καρκίνο είναι το πράσινο φως για εσάς να φλερτάρετε, να διευρύνετε τον κύκλο σας, να διασκεδάσετε, να χωθείτε στην περιπέτεια που τόσο έχετε ανάγκη .Βέβαια ενέχει κίνδυνος να χάσετε τα μυαλά σας, τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από ερωτικό παροξυσμό αλλά αυτά εσάς δεν σας πτοεί. Αλλιώς δεν είναι έρωτας αν είναι αλλιώς Απολαύστε ότι έρχεται και σίγουρα εσείς θα το νιώσετε περισσότερο!!!



Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης που βρίσκεται στον Λέοντα, πολλή δουλίτσα και εντάσεις αλλά με χαμόγελο αισιοδοξία και λιγότερη γρίνια και όλα θα είναι καλύτερα…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα