Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2013

Το ζώδιο του μήνα... Ζυγός...




Στοιχείο: Αέρας

Ποιότητα: Παρορμητική

Θετικό - Αρσενικό - Εξωστρεφή

Κυβερνήτης: Αφροδίτη

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ δεσμεύομαι

Σημείο σώματος: Νεφρά - μέση

Ευνοϊκή μέρα: Παρασκευή

Τυχερή πέτρα: Κόκκινος τουρμαλίνης

Χρώμα: Ροζ

Ταιριάζει με: Δίδυμο - Υδροχόο - Τοξότη



Γενικά χαρακτηριστικά:

Ο Ζυγός έχει ψηλό παράστημα, και είναι πολύ πιθανό να πάρει βάρος αργότερα. Το πρόσωπο ενός Ζυγού είναι συνήθως στρογγυλό, με ελληνική μύτη και ευχάριστα κανονικά χαρακτηριστικά, μερικές φορές και με λακκάκια!

Έχει καθαρή επιδερμίδα και το περπάτημά του είναι γεμάτο χάρη. Τα μαλλιά του μπορεί να είναι σκούρα καστανά ή μαύρα, ενώ τα μάτια μπλε ή πράσινα.



Θετικά χαρακτηριστικά:

Ο Ζυγός έχει ανάγκη για αρμονία, συνύπαρξη, συντροφικότητα. Είναι άτομο το οποίο θέλει να γνωρίσει καλά τους άλλους και τον σύντροφο του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι ένας Ζυγός καλά, είναι να έχει μια κοινωνική συνειδητά σχέση. Ψάχνει να βρει την τέλεια σχέση και τον μεγάλο ερωτά της ζωής του.

Οι Ζυγοί είναι κοινωνικοί, διαχυτικοί και ανοιχτόκαρδοι. Ενδιαφέρονται για καινούργιες γνωριμίες, γνώσεις και πληροφορίες. Φιλικοί, πρόθυμοι, είναι τα άτομα που μπαίνουν εύκολα στην θέση των άλλων και κατανοούν το πρόβλημα τους, για αυτό ασχολούνται αρκετά με την ψυχολογία.



Αρνητικά χαρακτηριστικά:

Από την άλλη μεριά επειδή ένας Ζυγός βλέπει και κατανοεί όλες τις απόψεις δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις και συνήθως συμβιβάζεται. Παλεύει συνέχεια να βρει την ισορροπία μέσα του και με τους άλλους. Καμία φορά γίνετε και επιπόλαιος.



Επαγγελματικά χαρακτηριστικά:

Τα επαγγέλματα που συνήθως ασχολείται έχουν να κάνουν με κόσμο ή καλλιτεχνία. Κάθε εργασία που έχει σχέση με την Τέχνη και τη διακόσμηση, του είναι συμπαθής.

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο για το δράμα, τη μουσική και τη ζωγραφική. Κυρίως, όμως, στο αίμα του κυλάει η Τέχνη και είναι καλλιτέχνης όχι από αγάπη για τη δόξα ή το κέρδος, αλλά από αγάπη γι' αυτή καθαυτή την τέχνη.

Γι' αυτό συνήθως γίνεται σχεδιαστής μόδας, ηθοποιός, τραγουδιστής, μοντέλο, ζωγράφος, αλλά και ιδιοκτήτης μπουτίκ, διακοσμητής, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, κ.ά. Εξαιτίας του έντονου συναισθήματος δικαιοσύνης που τον διακρίνει, συχνά γίνεται νομικός ή δικαστικός.



Σχέσεις:

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι στοργικός, φιλικός και με πολύ λεπτές και ρομαντικές κινήσεις δείχνει την αγάπη που αισθάνεται για τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Όλα αυτά αφού έχει κατασταλάξει σε μία σχέση, γεγονός κάπως δύσκολο, δεδομένου ότι το ωραίο του παρουσιαστικό και οι καλοί του τρόποι, του προσφέρουν ένα πλήθος κατακτήσεων.

Εξαιτίας του ευαίσθητου χαρακτήρα του, παρατηρείται συχνά ότι αισθάνεται βαθύτατη απογοήτευση και μεγάλης διάρκειας πόνο, όταν τύχει να διαψευσθεί από κάποιο πρόσωπο που αγαπά. Τις περισσότερες φορές ο σύντροφος του προέρχεται από καλή οικογένεια, ανεξάρτητη οικονομικά και, άρα, πρέπει να περιμένουμε ότι, είτε αυτός, είτε κάποιος από τους οικείους του θα προσφέρει στο γάμο μεγάλη υποστήριξη, είτε ηθική, είτε οικονομική.

Αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει να έχει πολλά, γι' αυτό σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα για να αποκτήσει, δεν διστάζει ακόμα και να υιοθετήσει.





Υγεία:


Το ουσιαστικό του πρόβλημα είναι η τάση του να τεμπελιάζει, να είναι ήσυχος και άνετος, κάτι που σημαίνει απουσία κίνησης και, συνεπώς, ίσως υπάρξουν προβλήματα στο κυκλοφορικό ή και προβλήματα αύξησης του βάρους.


Τα πλέον ευαίσθητα όργανα είναι οι νεφροί και γι' αυτό θα ήταν καλό ν' αρχίσει να πίνει μεγάλες ποσότητες αγνού μεταλλικού νερού ενώ, συγχρόνως, να αποφεύγει το αλάτι.






Διάσημοι Ζυγοί:


Μαικλ Ντάγκλας, Τζον Λέννον, Λουτσιάνο Παβαρότι, Μάργκαρετ Θάτσερ, Γκάντι, Μπριτζίτ Μπαρντό, Τζίμμυ Κάρτερ, Μελίνα Μερκούρη, Μάνος Χατζηδάκης, Κάρολος Κουν, Πύρρος Δήμας, Αντώνης Καφετζόπουλος, Νίκος Σεργιανόπουλος, Ρίτα Σακελλαρίου, Aλκηστις Πρωτοψάλτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα