Κυριακή, Ιουνίου 09, 2013

Ανάκτορο


Εκεί που οι άλλοι βλέπουν μια μόνο μαύρη τρύπα εσύ δες το Ανάκτορο και πίστεψέ το,  σκέψου… είναι Ψέμα? 

Εκεί που κανείς δεν βλέπει Ελπίδα εσύ πες και ξαναπές πως ο Πατέρας σου ο Ήλιος βγαίνει κάθε πρωί, το βλέπεις… είναι Ψέμα?




Εκεί που οι Δυνάμεις σου σε αφήνουν και νιώθεις τον Απόλυτο Τρόμο σήκωσε τα μάτια σου και δες τον Ουρανό, οι Οιωνοί σου πετούν ακόμα και με ένα φτερό, νιώσε… το είναι Ψέμα?

Εκεί που τα περάσματα λες πως έκλεισαν για σένα,  η Ψυχή σου είναι έτοιμη να τσακιστεί στις Συμπληγάδες αρκεί ένα φτερό, μια χαραμάδα για να περάσεις, πες το… είναι Ψέμα?

Εκεί που η γνώση σου λες πάει κάηκε, σαν άλλη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, μη ξεχνάς το Ιερό Αίμα που κυλάει μέσα σου σε κάνει να θυμάσαι, οραματίσου… είναι Ψέμα?

Εκεί που τα όνειρά σου από Λευκά βασανίζουν το μυαλό σου και σου δείχνουν την Καταστροφή, το Μαύρο,  εσύ χαμογέλασε, ο Φοίνικας γεννιόταν μέσα από τις στάχτες του, θυμήσου… είναι Ψέμα?

Εκεί που ο Γρίφος της ζωής σου είναι Άλυτος, εσύ απλά φέρε στο μυαλό σου την Ρήση «Ότι δεν λύνεται κόβεται» αναλογίσου… είναι Ψέμα?

Εκεί που η απελπισμένη αδιαφορία συγκεράζεται με τα συναισθήματα σου, βάλε φτερά στους ώμους σου γιατί. Ναι άραγε γιατί? Είσαι ο μόνος που ξέρεις πως αν δεν φτάσεις στην άκρη του γκρεμού δεν φυτρώνουν φτερούγες, κάντο… Πες θα τα καταφέρω, είμαι ναι ο Γιος της Γης τούτης,  πες είμαι η Κόρη της Σελήνης και του Ήλιου… ΠΕΣ το… δεν είναι Ψέμα   

Δες μόνο Εσύ  το  Φως που σου λένε πως δεν υπάρχει, χαμογέλασε, εδώ είναι το Ψέμα, δεν το βλέπεις… Δες το, εδώ είναι το Ψέμα… Το Φως υπήρχε, υπάρχει και σε Συντροφεύει!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα