Τρίτη, Απριλίου 30, 2013

Όλες οι Ζωδιακές Αισθήσεις σε Συναγερμό....


Ανακατατάξεις, ξεκαθαρίσματα οριστικά, αποφάσεις για σχέσεις φιλικές και μη, αλλά και κατάνυξη εν μέσω Εορτών, συνθέτουν το Αστρολιγικό παζλ του Μήνα που μας έρχεται... όπως κάθε Άνοιξη κάνουμε καλό καθάρισμα στο σπίτι και στις ντουλάπες ώστε να βγουν τα χειμωνιάτικα και να μπουν τα καλοκαιρινά έτσι και με την ντουλάπα της Ψυχής, έτοιμοι ;;;

ΚΡΙΟΣ: Πολύ έντονα και δυσάρεστα γεγονότα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κίνδυνοι απώλειας πολύτιμου αντικειμένου ή σημαντικού χρηματικού ποσού.
ΤΑΥΡΟΣ: Σχέσεις με τεράστια κρίση και αποτελέσματα που οδηγούν στον επαναπροσδιορισμό ή την οριστική διάλυση, τόσο σε συντροφικό όσο και συναδελφικό επίπεδο.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρασκηνιακές κινητοποιήσεις, που έχουν τη χροιά του κρυφού κινδύνου. Προσοχή σε μυστικές συμφωνίες, αλλά και σε άτομα που προσπαθούν να σας βλάψουν, εκμεταλλευόμενοι κάποιες αδυναμίες σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ώρα του «ξεσκαρταρίσματος»σε ζημιογόνες φιλίες, ήρθε τώρα. Σειρά γεγονότων, αποδεικνύουν την ανειλικρινή στάση κάποιων από το περιβάλλον, που ονομάζετε φίλους. Απώλεια φίλου με οποιοδήποτε τίμημα.
ΛΕΩΝ: Ριζικές αλλαγές στη καριέρα ή στα σχέδια σας γύρω από αυτό, που ίσως να προκαλέσουν δυσάρεστη εντύπωση σε κάποιους ανταγωνιστές. Προσοχή, στην αντίδραση τους απέναντι σας. Μη δώστε συνέχεια σε πιθανή πρόκληση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Σκληρές»ειδήσεις από μακριά, θα σας φέρουν σε αδύναμη θέση. Στόχοι που επιβάλλεται να ανατραπούν ή να αλλάξουν, σας προκαλούν ανησυχία. Αποφύγετε τις μετακινήσεις και τις «βαρυσήμαντες»δηλώσεις.
ΖΥΓΟΣ: Θέματα που αφορούν σε περιουσιακά στοιχεία, θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Υπάρχει μια διεκδίκηση από το πουθενά, που α πάρει νομικές προεκτάσεις, Φυλάξτε τα νώτα σας και ψάξτε για κρυφά στοιχεία που θα σας διασφαλίσουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γυρνούν εναντίον σας πολλά πράγματα και θα έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλη εχθρικότητα και αυστηρότητα. Μεγάλη πιθανότητα διάλυσης μιας πολύχρονης σχέσης, που δεν πληρούσε προϋποθέσεις. Ανταγωνισμός που σας εξασθενεί.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μεγάλες αλλαγές στο σκηνικό της δουλειάς, που θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις. Οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες και θα πάρει πολύ χρόνο για να πραγματοποιηθεί μια νέα ιδέα, όμως θα πρέπει να μπείτε στο «χορό». Ελέγξτε θέματα υγείας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έντονη ερωτική ζωή και γεγονότα που ενώ σας φέρνουν ανασφάλεια, καλείστε να τα αντιμετωπίσετε με δυναμισμό και σταθερότητα. Ανανέωση σε κάποια παλιότερη σχέση ή δημιουργία νέου δεσμού. Η δημιουργικότητα σας, θα ανέβει και με πείσμα και υπομονή θα επιτύχετε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλές και σοβαρές ανακατατάξεις στην οικογένεια, που απαιτούν την απόλυτη προσοχή σας. Η εναντιότητα θα είναι στο «μενού της μέρας»και οφείλετε να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με τις καταστάσεις. Αλλαγή στη διαρρύθμιση του σπιτιού ή μετακόμιση.
ΙΧΘΥΕΣ: Η καθημερινότητα θα σας φέρει αντιμέτωπους με δικά σας λόγια και πράξεις, που κάποια από αυτά, ίσως να γυρίσουν εναντίον σας. Προβλήματα από το άμεσο περιβάλλον ή γείτονες. Πολύ «τρέξιμο»για υποθέσεις δημοσίου. Προσοχή στην οδήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα