Δευτέρα, Απριλίου 15, 2013

Εβδομάδα λίγο πριν την πρώτη έκλειψη....



ΚΡΙΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα, ξεκινάει ένας κύκλος ενασχόλησης με τα οικονομικά σας και με τις πηγές εισοδημάτων σας. Θα δείτε να σας γίνονται πολλές προτάσεις, που αφορούν κέρδος και αύξηση. Από μια μεριά, αυτό είναι ανακουφιστικό, από την άλλη όμως πρέπει να προσέξετε τις παγίδες, που μερικοί επιτήδειοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν, με μεγάλη πειστικότητα......





ΤΑΥΡΟΣ: Από τώρα και για αρκετές μέρες, ενεργοποιείται η προσωπική σας ζωή, καθώς και οτιδήποτε σας αφορά. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Άλλοι πάλι, θα δώσετε μεγάλη σημασία στην γενικότερη εικόνα σας, προκειμένου να εντυπωσιάσετε τόσο με την παρουσία σας, όσο και με τις γνώσεις σας. Το «κλειδί»εδώ, είναι η μετριοφροσύνη και όχι η αλαζονεία.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλά μου Διδυμάκια, φαίνεται να είστε το «επίκεντρο»κρυφών συζητήσεων. Άτομα, που δεν σας έχουν σε εκτίμηση, πρόκειται να κινηθούν κρυφά και να σας βλάψουν, αν δεν είστε απόλυτα προσεκτικοί. Το καλό όμως στην ιστορία, είναι πως ενώ «οργιάζουν»τα κουτσομπολιά, θα έχετε και κάποιους μυστικούς υποστηρικτές-προστάτες, που δεν θα αφήσουν «ατιμώρητους»όσους σας κακολογούν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι φιλίες θα αποκτήσουν άλλη θέση στη ζωή σας. Με τρόπο πιο μεθοδικό, «ψάχνετε»με λεπτομέρεια, ποιοί πρέπει να μείνουν κοντά σας και ποιοί όχι. Η κοινωνικές σας εμφανίσεις θα πυκνώσουν. Η διάθεση των φίλων σας, είναι θετική, με αφοσίωση, εμπιστοσύνη και με σταθερότητα. Ασχολίες, που έχουν να κάνουν με ομάδες και ομαδικότητα, θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.



ΛΕΩΝ: Για μεγάλο διάστημα, θα επικρατεί μεγάλη κινητικότητα τόσο στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε δημόσιες εμφανίσεις που είναι απαραίτητο να κάνετε. Να είστε προετοιμασμένοι για νέες επαγγελματικές προτάσεις, με μεγαλύτερη «βαρύτητα»και περισσότερη σταθερότητα. Έτσι μόνο θα είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στο χώρο της καριέρας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι η στιγμή που μπορείτε να αξιοποιήσετε τις πληροφορίες που είχατε συγκεντρώσει, όλο αυτό το διάστημα. Θα φιλοσοφήσετε αρκετά τις εμπειρίες που αποκτήσατε και μπαίνετε στην διαδικασία να τις κάνετε πράξη. Ακόμη, είναι μια περίοδος που σας κάνει να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της. Μερικοί, ίσως εντρυφήσετε σε φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα.



ΖΥΓΟΣ: Το διάστημα αυτό κρύβει μια έντονη εσωτερική αναστάτωση, γιατί σας έρχονται μνήμες από παλιά, που δεν θέλετε να θυμάστε. Επιβάλλεται σε αυτή τη περίπτωση, να κινηθείτε με το ένστικτο σας. Θα υπάρχει έντονη ανησυχία για κληρονομιά ή για χρήματα που μεσολαβούν τρίτοι(τράπεζες, εφορία κ.λ.π). Ακόμη, κάτι που θα σας απασχολήσει, είναι η έντονη σεξουαλικότητα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια περίοδος γεμάτη εντάσεις, αντιπαλότητες και δράση. Μοιάζει σαν κάποιοι να σας έχουν βάλει στο στόχαστρο και σας προκαλούν απροκάλυπτα. Συνεργασίες, συνέταιροι, σχέσεις ζωής, θα σας βάλουν σε μεγάλη δοκιμασία. Θα πρέπει να το χειριστείτε απόλυτα ήρεμα, ώστε να κατανοήσετε σε βάθος το οποιοδήποτε πρόβλημα προκληθεί.



ΤΟΞΟΤΗΣ: Εργασιακά με έντονη κινητικότητα και πολλή δράση, πρόκειται να έρθουν στην επιφάνεια, αυτό το διάστημα. Επιβάλλεται να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, ώστε να προλάβετε τις εξελίξεις και να οργανωθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανόν σε μερικούς να παρουσιαστεί ένα θέμα υγείας με λαιμό ή αυχένα, ή να παρουσιαστεί φλεγμονή-πυρετός.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα ερωτικά-αισθηματικά ζητήματα, θα έχουν την «τιμητική»τους. Όσοι βρίσκεστε ήδη σε σχέση, πολύ πιθανόν να βιώσετε καλύτερες καταστάσεις και να έρθετε πιο κοντά, με το πρόσωπο που συνδέεστε. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον. Σε όποια πάντως «ομάδα»και αν ανήκετε, η εύνοια είναι δεδομένη.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το σπίτι και η οικογένεια, θα «απαιτήσει»την απόλυτη συμμετοχή σας. Πολύς κόσμος θα πηγαινοέρχεται και ίσως να παρουσιαστούν εντάσεις, εφόσον δεν θα υπάρχει και τόσο ηρεμία. Μια άλλη περίπτωση, είναι να σας απασχολήσει η εσωτερική διακόσμηση, η οποία φαίνεται να «πέσει»όλο το πακέτο επάνω σας.



ΙΧΘΥΕΣ: «Φτερά»θα βγάλουν τα πόδια σας και πάρουν «φωτιά»τα τηλέφωνα. Πολλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, ταξίδια ή απλώς μετακινήσεις, αλλά και ομιλίες-σεμινάρια. που θα χρειαστεί να παραστείτε. Όπως και να έχει, αυτό το διάστημα θα σας βγάλει αρκετές υποχρεώσεις, στις οποίες θα πρέπει να δώσετε την παρουσία σας, με οποιοδήποτε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα